Samenwerking tussen Aryza en Gomotion

Samen automatiseren

leidt tot de beste resultaten

Samenwerking tussen Aryza en Gomotion

Creditbility ontwikkelt self service webportals en apps voor deurwaarders, incassokantoren en andere credit management organisaties. De organisatie is ontstaan uit een samenwerking tussen Aryza (voorheen Collenda/EuroSystems), specialist op het gebied van creditmanagement systemen en Gomotion, specialist op het gebied van online communicatie tools. Met de webportals kan informatie en functionaliteit uitgewisseld worden met Aryza Navigate (voorheen Credit Navigator). 

Aryza

Aryza

Partner in creditmanagement

Aryza is een solide Nederlandse softwareontwikkelaar en leverancier van Aryza Navigate. Aryza levert haar klanten oplossingen voor het creditmanagementproces.

Marktleider in de creditmanagement branche

Aryza is als marktleider toonaangevend in de creditmanagement branche en weet als geen ander wet- en regelgeving, eisen en wensen te vertalen naar marktgerichte oplossingen. 

Meer over Aryza op www.Aryza.com/nl

Gomotion

Gomotion

Voor een goede gebruikerservaring

Gomotion is een internetbureau met een sterke focus op techniek en gebruikerservaring. In de online producties speelt het oproepen van het juiste gevoel bij de bezoeker een belangrijke rol. Een goede gebruikerservaring leidt namelijk tot een betere conversie.

Oog voor de verschillende doelgroepen

Gomotion realiseert websites, portals en apps en heeft de afgelopen jaren een specialisme opgebouwd in de creditmanagement branche. Gomotion kent de diversiteit van doelgroepen en begrijpt de verschillende informatie behoeften. 

Meer over Gomotion op www.gomotion.nl

Ervaringen van onze klanten

De debiteurenportal stelt ons in staat om de debiteur op een eenvoudige en veilige manier inzicht te geven in het eigen dossier, zonder extra administratieve handelingen.

De self service webportalen van Creditbility vereenvoudigen de communicatie tussen de verschillende doelgroepen en optimaliseren onze administratieve processen.